Privacybeleid en cookies

Dit privacybeleid geldt voor de bezoekers van https://www.jacquesklaassen.nl.

Wie ben ik

Administratie- en Belastingadvieskantoor Jacques Klaassen

Isabellahof 21
5801 LD  VENRAY
(06) 130 912 59
info@jacquesklaassen.nl

Mijn website-adres is: https://www.jacquesklaassen.nl.

Jouw privacy

Ik vind je privacy belangrijk. Daarom verzamel ik zo min mogelijk gegevens van je. En ga ik zorgvuldig om met de gegevens die ik wel verzamel.

Contactformulier

Via het contactformulier kun je vragen aan mij stellen. Hiervoor vraag ik je naam en e-mailadres. Ik vraag je daarbij ook toestemming om je gegevens te verwerken. Ik bewaar je gegevens totdat ik zeker weet dat je tevreden bent met mijn antwoord.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website kan worden meegestuurd. Je browser zet het op je harde schrijf van je computer. De informatie in een cookie kan bij een volgend bezoek weer naar de server van de website worden teruggestuurd. De meeste cookies worden verwijderd als je je browser afsluit. Sommige blijven langer op je pc staan.

Verander je cookie-voorkeuren.

Functionele cookies

We gebruiken cookies (soms ook van andere partijen) om de website zo goed mogelijk te laten werken, de website te verbeteren en deze te beveiligen. Dit zijn de functionele cookies. Die mogen we altijd plaatsen. Je gaat daarmee akkoord als je deze website gebruikt.

Alle cookies

Kies je voor de optie ‘Alle cookies’. Dan ga je ermee akkoord dat we ook cookies mogen plaatsen voor statistieken, marketing, advertenties en andere doeleinden. Dit kunnen ook cookies van andere partijen zijn.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen van andere websites. Bijvoorbeeld video’s van YouTube. Deze inhoud gedraagt zich exact alsof je deze andere websites bezoekt. Het is mogelijk dat die andere websites cookies op je pc plaatsen. Die andere websites kunnen data over jou verzamelen, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die andere website. Je gaat daarmee akkoord als je deze website gebruikt.

Wil je alle cookies verwijderen? Dat kan via je browser. Zie de helpfunctie van je browser voor meer informatie.

Waar ik jouw data naartoe stuur

Je ip-adres kan worden gedeeld met services die websites tegen aanvallen, hacks en spam verdedigen.

Welke rechten je hebt over je data

Je kan verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die ik van je heb. Je kunt ook aan mij vragen de persoonlijke data die ik van je heb te verwijderen. Dit geldt niet voor data die ik verplicht moet bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Serverlogs en bezoekersanalyse

Websiteservers registreren automatisch gegevens van bezoekers. Denk onder andere:
• ip-adres
• type browser en versie
• url waar een bezoeker vandaan komt
• bekeken pagina’s
• datum en tijdstip van een bezoek

De provider (VIP) gebruikt deze gegevens om fouten op hun systemen op te lossen en personen op te sporen die hun netwerk in gevaar brengen en daartegen maatregelen te nemen. Ik gebruik die gegevens om te kijken hoe mijn website wordt bezocht. Ik koppel deze gegevens niet aan je naam, adres, e-mailadres en dergelijke.